Viestintä

Kliffalta on lähetetty kaikille leiriläisille kaksi leirikirjettä ja leiriläisen opas eli Pokkari, joista löydät tarvitsemasi perustiedot leiriarjesta, ohjelmasta ja palveluista. Materiaalit löytyvät sähköisinä myös Kliffan nettisivuilta.

Ilmoitustauluja yleisille asioille löytyy leiritoimiston vierestä ja hubeista. Lisäksi eri ohjelmapisteissä ja kahviloissa/myymälöissä on ilmoitustauluja, joilla tiedotetaan heidän omasta ohjelmastaan ja muista asioista.

Padlet on verkossa toimiva ilmoitustaulu. Sieltä löydät ajantasaisimman tiedon eri aiheista: ohjelmasta, myymälöistä, mahdollisista muutoksista, aikatauluista, jne. Kätevä tapa seurata tiedotusta Padletista on ladata kännykkään Padlet-sovellus, kun tykkäät Kliffan Padletsivuista, saat uusista postauksista aina ilmoituksen puhelimeesi. Padlettia voi myös  katsoa verkossa selaimella. Padletiin pääset leirialueella olevien QR-koodien kautta tai tästä linkistä. Linkin löydät myös nettisivuilta.

Leirilehtemme Kajari julkaistaan joka aamu aamiaisen aikaan. Leirilehti ilmestyy vain verkossa. Kajarin etusivun voit lukea leirin ilmoitustauluilta, josta löydät linkin lehteen. lehti.kliffa2018.fi

 

Kännykät

Puhelimia voi ladata kahviloissa tai jättää 2 euron maksua vastaan oman nimikoidun virtapankin RAFFIStoreen lataukseen. Oma USB- tai sähköpistokejohto tulee olla mukana. RAFFIStoressa on jonkin verran virtapankkeja myynnissä, mutta suosittelemme oman mukaan ottamista. Kahviloissa on myös tarjolla latausmahdollisuus ilmaiseksi.

Kliffa saa näkyä sosiaalisessa mediassa – postaa Kliffasta hashtageilla #kliffa2018, #partioscout ja #päpa.