Liikkuminen leirialueella

Leirialueella oleskellessa ja liikuttaessa leiritunnisteet (leirihuivi, kylätunniste ja ikäkausiranneke) tulee olla koko ajan mukana. Leirialueelta ei saa poistua ilman lupaa. Poistuttaessa leiriltä, tulee hakea lupalappu leiritoimistosta, jolla pääsee kulkemaan ulos portista.

Käytäthän leirialueella liikkuessa vain karttaan merkittyjä kulkureittejä. Täällä säästämme luontoa ja ehkäisemme sen turhaa kulumista. Leirialueella kasvaa harvinaisia kangasvuokkoja, joiden kasvupaikat on merkitty maastoon. Niiden yli ei saa kulkea.

Vältä turhaa liikkumista leirialueella hiljaisuuden aikana klo 22-07.

Polkupyörällä liikkuminen leirialueella on sallittua. Tällöin tulee ehdottomasti käyttää pyöräilykypärää ja ottaa huomioon jalankulkijoiden turvallisuus. Polkupyörän haltija on itse vastuussa pyörästä ja sen kuljettamisesta Evolle ja sieltä pois. Polkupyörien nopeusrajoitus on 15 km/h.

Asiaton oleskelu on kielletty mm. kaikkien toimistojen sisätiloissa, kahviloiden ja myymälöiden takahuoneissa, varastoissa, keittiöissä sekä ohjelman alueilla. Yöaikaan kaikissa rakennelmissa oleskelu on kielletty ilman pätevää syytä.

 

Kulkuneuvot leirialueella 13.7.-5.8. 

1) Jokaiseen leirialueella 13.7.-5.8. liikkuvaan ajoneuvoon tulee hakea ajolupa ennen sen tuomista alueelle. Lupa haetaan täyttämällä tämä lomake.

2) Mikäli haluat tuoda materiaalia omalle tontillesi leirialueella, ole hyvä ja tee se ennen leirin alkamista ja niin ikään nouda pois leirin päättymisen jälkeen. Tämä koskee kaikkia leirille saapuvia. Leirin alkamis- ja päättymispäivinä bussitulva alueella tulee olemaan sen verran suuri ettemme lähtökohtaisesti myönnä ajolupia yksittäisille leiriläisille roudaushommiin noille päiville.

3) Polkupyörään ei tarvitse hakea ajolupaa. Turva kuitenkin suosittelee, että merkitset polkupyörääsi omat yhteystietosi, josta sinut tarvittaessa tavoittaa leirillä. Ajettaessa tulee käyttää kypärää ja noudattaa leirialueelle asetettua nopeusrajoitusta 15 km/h.