Osaaminen näkyväksi

Kliffalla kertyy paljon osaamista ja kokemusta pesteissä ja pestivartiossa toimiessa. Pestitodistus ja osaamismerkit ovat oivallinen mahdollisuus kertoa osaamisesta myös muille. Voit hyödyntää näitä esimerkiksi tulevissa partiopesteissäsi, opinnoissasi, työnhaussa ja työelämässä.

Pestitodistus

Pestiryhmä lähettää pestivartioissa toimiville samoajille, vaeltajille ja aikuisille pestitodistuksen sähköpostitse leirin jälkeen.

Muissa pesteissä toimivien kannattaa pyytää pestitodistusta omalta pestiesihenkilöltä leirin jälkeen! Pestiesihenkilö, muistathan lähettää pestitodistuksen omille johdettavillesi. Löydät esitäytetyn pestitodistuspohjan wikistä.

Osaamismerkki

Osaamismerkki on sähköinen työtodistus, jonka kaikki Kliffalla pestissä olevat samoajat, vaeltajat ja aikuiset voivat hakea. Kliffalla haettavia osaamismerkkejä ovat ohjaajana leirillä -, ryhmän johtajana leirillä -, vapaaehtoisena tapahtumassa – ja osaamista vapaaehtoistyöstä -osaamismerkki. Osaamismerkkejä haetaan leirin jälkeen viimeistään 16.9.2018. Voit kuitenkin tutustua merkkien hakemiseen jo nyt Kliffan nettisivuilla: https://www.kliffa2018.fi/tekijoille/

Lisätietoa pestitodistuksista ja osaamismerkeistä Kliffan pestiryhmältä: kliffapestit@partiolainen.fi