24H ja Kliffhanger

24H ohjelma

Miten 2000:lle tarpojalle ja samoajalle tehdään yksi kaikkien aikojen upeimmista Kliffamaisista leirikokemuksista? No – tietenkin yhdessä. Juuri SINÄ, Kliffan Vaeltaja tai Aikuinen, saat sen aikaan – yhdessä muiden kanssa!

400 tekijää levittäytyy 24 tunniksi Evon metsien tehtävärasteille, pankkeihin ja sattumarasteille sekä Areenan viereen yörastin yhteisiin menoihin. Osa koko ajaksi, jopa fyysisesti, valtaosa sopivan mittaisissa työvuoroissa. Henkisesti 24h:sta ei pääse eroon.

Hommat hoidetaan Kliffamaisesti tutussa porukassa eli omassa pestivartiossa. Leirin aikana 24h-kisakeskus opastaa tekijöitä ja tekijöiden toimintaohjeet jaetaan ohjelman alussa.

24 H Saattajat

Jokaisesta kylästä on koko 24h:n ajan 1-2 aikuista/vaeltajaa ohjaamassa peliä ja valvomassa, että yhteistyö on sujuvaa.

Jokaisesta lerilippukunnasta on koko 24h:n ajan vähintään yksi aikuinen/vaeltaja katsomassa omien tarpojien ja samoajien perään, ja että peli sujuu hyvässä yhteistyössä. Sijaintipaikkana yörasti.

 

Kliffhänger

Kliffhänger on samoajaohjelmaa leirin viimeisenä iltana maanantaina 30.7. Sitä ovat mahdollistamassa vaeltajat ja aikuiset omien purkupestiensä ohella pestivartioissa. Tekijät pääsevät joko rapu-tiimiin rakentamaan samoajien leirin loppuhuipennusta tai ohjelma-tiimiin mahdollistamaan ohjelmaa itse tapahtumaan.

Rapu-tiimi: Rakentelua on 29. ja 30. päivä ja purkua 31.7. Rakentelusta ja purusta ohjeistavat Kliffhängerin kympit paikan päällä Monumentti-kahvilalla leirisuoran pohjoispäässä, jonne kokoonnutaan ensimmäisen kerran 29.7. klo 19. 29.7. luvassa on maalailua, joten päälle kannattaa pukea sellaiset vaatteet jotka saavat hieman sotkeutua. Maanantaina pystytetään telttoja ja rakennellaan kojuja, joten turvalliset ja umpinaiset kengät ovat pakolliset.

Ohjelma-tiimi: Pesti ohjelmassa kestää illan ja tehtäviin ohjeistetaan pestivartion yksi jäsen myöhemmin ilmoitettavaan aikaan 30.7. tai joissain tapauksissa aikaisemmin leirin aikana. 30.7. kokoonnutaan Monumentti-kahvilalle leirisuoran pohjoispäähän klo 16. Mukaan tarvitset säänmukaiset varusteet, sirkusteemaista vaatetta (jos löytyy) ja hyvän mielen.

Taianomainen vika ilta leirissä on kohokohta kuitenkin kaikille tekijöille, joten Kliffhängerin loppuhuipennus on avoin Kliffhängerissä pestissä toimineille sekä kaikille mukaan ehtiville muille tekijöille.