Skole

Koulutusteltta

Kliffalla järjestetään maaliskuun Megakoulutusviikonlopun jäljelle jäänyt osuus lippukunnanjohtajan koulutuksesta. Koulutusmoduulit on tarkoitettu kurssilaisille, jotka haluavat suorittaa koulutuskokonaisuuden loppuun. Tämän jälkeen koulutuksesta on mahdollista saada koulutustodistus ja -merkintä Kuksaan.

 

Tervetuloa mukaan Kliffalla järjestettäviin koulutuksiin ja koulutustapaamisiin!

Kannattaa jo nyt laittaa kalenteriin kiinnostavat koulutukset ja kertoa suunnitelmista myös pestiesihenkilöllesi työvuorojen suunnittelun yhteydessä. Näin pääset varmasti osallistumaan ja kouluttautumaan. Koulutukset järjestään koulutusteltassa ja/tai lähimaastossa osallistujamääristä riippuen. Tapaaminen on aina koulutusteltan edessä.

Kliffalla on myös mahdollista suorittaa PJPK:n suullinen raportointi. Lisätietoja Pestipäällikkö Heitulta: heidi.lehtikuja@partio.fi

 

 

  AAMUPÄIVÄ ILTAPÄIVÄ
TI 24.7.   klo 14.30-16.30   Sudenpentujen partio-ohjelma iltapäivä Akeloille

Iltapäivän aiheena on mm. käydä hiukan syvällisemmin sudenpentujen partio-ohjelmaa, uusia kasvatustavoitteita ja saada vertaistukea sudenpentujen johtamisessa.

Anna Nukari, kouluttaja.

Klo 18-20

Partiokouluttajailta

Tämä on tarkoitettu kaikille partiossa kouluttamisesta kiinnostuneille.

KE 25.7. Klo 10-12 

Seikkailijoiden partio-ohjelma-aamu Sammoille

Aamun aiheena on mm. käydä hiukan syvällisemmin seikkailijoiden partio-ohjelmaa, uusia kasvatustavoitteita ja saada vertaistukea seikkailijoiden johtamisessa.

Anna Nukari, kouluttaja

 

Klo 14.30-16.30

Tervetuloa lippukunnan hallitukseen -koulutus

Koulutuksessa käsitellään hallituksen ja sen jäsenien tehtäviä sekä tutustutaan kokousasiakirjoihin (esityslista, pöytäkirja, muistio). Koulutus on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille lippukunnan hallituksen jäsenille ja sihteereille. Koulutus antaa valmiudet toimia jäsenenä lippukunnan hallituksessa.

Meeri-Maria Jaarva, Ko-Gi tapaamiskymppi

LA 28.7.   Klo 14.30-17.30 

Tervetuloa partioon –kurssi

Tervetuloa partioon -kurssilla pääset sukeltamaan partion maailmaan! Tiiviiltä kurssilta saat perustiedot partiotoiminnasta, sen historiasta ja nykyisestä partioarjesta. Lisäksi opit, kuinka partiossa toimitaan ja touhutaan turvallisesti. Koulutus sisältää Suomen Partiolaisten koulutusmoduulit Tätä on partio ja Turvallisesti partiossa. Kurssi sopii partiotoiminnasta yleisesti kiinnostuneille, niin partion aikuisena aloittavalle, partioon palaajille tai lastensa kautta partiosta innostuneille vanhemmille.

Julia Sahramäki, kouluttaja

SU 29.7. Klo 9.00-12.00

Tervetuloa partioon –kurssi
ks. kurssikuvaus lauantain kohdalta

Klo 10-12

Lippukunnan sidosryhmät, edunvalvonta ja varainhankinta -moduuli

Maaliskuun MEGA-koulutusviikonlopun viimeinen koulutusmoduuli LPKJ-kurssilaisille.

Klo 14-17

PJOK – Ohjaajana partiojohtaja-peruskurssilaiselle

Oletko toiminut tai tuletko mahdollisesti joskus toimimaan ohjaajana partiojohtaja-peruskurssilaiselle? Kiinnostaako sinua syventyä ohjaamiseen? Haluatko tietää johtamisharjoituksen laajuudesta tai millaisia ne voivat olla? Tule kouluttautumaan vieläkin paremmaksi ohjaajaksi!

 

 

Partiojohtaja-koulutuksen suorittaminen loppuun  

Kliffalla on PJ-koulutusklinikka, jossa otetaan vastaan suullisia loppuraportteja sekä annetaan vinkkejä ja tukea, kuinka suorittaa puuttuvat koulutusosuudet.

 

Tervetuloa partioon –kurssi 

Tervetuloa partioon –kurssi järjestetään kahdesti leirin aikana. Piirin vapaaehtois- ja aikuisryhmä vastaa kurssista.  Ks. aikataulu yllä.

 

KoGi-tapaaminen lauantaina 28.7.

 

Haluatko tavata Ko-Gi -ystäviä ja uusia tuttuja? Laulaa lintulaulua ja juoda kahvia? Keskustella partion johtamiskoulutuksesta ohjatusti ja vapaamuotoisesti? Onnitella uusia nappulakauloja? Tule Ko-Gi-tapaamiseen!

 

Koulutukset ja Ko-Gi-tapaaminen järjestetään koulutusteltassa. Ko-Gi-tapaaminen järjestetään kyläilypäivän yhteydessä 28.7. klo 14-16.00.

 

Lisätietoja antaa pestipäällikkö Heidi Lehtikuja (heidi.lehtikuja@partio.fi). Koulutusteltan ohjelmasta saat lisää tietoa padletista.

 

Lippukuntatukiteltta 

Lippukunnissa omassa pestissään toimivien ohjelma-, pesti- ja lpkj:en tukikeskus. Kuuntelemme, valmennamme ja autamme. Tule käymään teltallamme ja sovitaan aika tai jutellaan heti.

Myös lippukunnan luotsit, akelat, sammot ja ikäkausivastaavat saavat meiltä tukea ja vastaamme haasteisiin.

Tule käymään. Olemme Assan hubissa.