Kahvilat ja myymälät

Maksutavat leirillä

Maksuvaihtoehtoina käteinen ja yleisimmät maksukortit (myös Visa Electron).

 

Kioskit ja kahvilat

Pääkahvila sijaitsee leirin keskeisimmässä paikassa torilla ja palvelee ihan jokaista! Tule kupposelle, herkuttelemaan tai lataamaan puhelintasi.

Pääkahvila Kataja
Torilla
Aukioloajat: 9-21, ti 31.7. 9-17

Johtajien kahvila Kuusi – pizzaa ja riippukeinuja
Sijainti: Monumentilta itään, järven eteläpäässä.
Aukioloajat: 12-00, torstaina 26.7. kiinni

Jätskikiska – Jätski kerrallaan Kliffasta parempi
Sijainti: Tori
Aukioloajat: 9-17

Liikkuva myyntikärry(t)
Sijainti: liikkuu leirissä päiväsaikaan ja tarjolla kahvia, teetä ja jätskiä.

Termarilipukkeet
Pääkahvilasta on mahdollista ostaa termarilipukkeita, joilla saa termarin täyteen maittavaa kahvia aamuisin. Tuo oma termari!

 

Leiriravintola Havu

Hetken hengähdystaukoa kiireisestä leiriarjesta kaipaavalle on meillä ratkaisu – Leiriravintola Havu!

Samoajille, vaeltajille ja aikuisille suunnattu ravintola tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen hyvän ruoan parissa keskellä metsää. Havussa tarjoillaan korkeatasoinen kolmen ruokalajin illallinen joka ilta ja meillä syödään pitkissä pöydissä yhdessä vanhojen ja uusien kavereiden kanssa. Vaihtoehtoina ovat sekä vegaaninen että lihamenu. Menu tulee valita pöytävarauksen yhteydessä. Myös mahdolliset ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa varauksessa ja pyrimme huomioimaan ne mahdollisuuksien mukaan.

Illallista tarjoillaan 24.-25.7. ja 27.-29.7. kahdessa kattauksessa, klo 17 ja klo 20 (pois lukien Juhlien ja Jatkojen illat). Juhlien ja Jatkojen aikaan (25.-29.7.) kattaukset ovat klo. 16 ja 20.30. Maanantaina 30.7. ravintola tarjoilee kolmen ruokalajin lounasta klo. 11.00 ja klo. 13.30.

Kuhunkin kattaukseen tulevien on saavuttava paikalle mielellään hieman ennen kattauksen alkamisaikaa. Ravintolaan ei siis voi saapua valinnaisina aikoina vaan ruokaa tarjoillaan vain etukäteen varattavissa kattauksissa.

Havu sijaitsee aivan pääkahvilan kupeessa, kahvilan ja erikoisruokavaliokeittiön välissä. Ravintolatila on katettu, joten herkuttelemaan pääsee säällä kuin säällä.

Kolmen ruokalajin menu maksaa 20 € ja lauantaina tarjoiltava brunssi maksaa 8 €. Sekä illalliselle että brunssille voi tehdä pöytävarauksen varauslomakkeella, joka löytyy ennen leiriä nettisivuilta. Samalla lomakkeella voi varata paikan useammalle ruokailijalle. Yli 8 hengen varauksissa tulee olla yhteydessä suoraan leiriravintolamestariin Nelliin. Havussa on vain 40 asiakaspaikkaa, joten kannattaa varata nopeasti varmistaaksesi paikkasi illallisella! Illalliselle voi myös ostaa illallislipukkeita, joita voit antaa esimerkiksi kiitoksena savunjohtajalle tai syntymäpäivälahjana kaverille. Lipukkeita saat ostettua suoraan leiriravintolasta.

Tätä tilaisuutta et halua missata, siispä tervetuloa Havuun!

Varaa kattaus

Lisätiedot ja ryhmävaraukset:
Nelli Heikkinen, leiriravintolamestari
nelli.heikkinen@partio.fi
0407154428

 

Kauppa RAFFI store

Leirituotemyymälä ”RAFFI store”
Sijainti: Torilla keskellä leiriä
Aukioloajat:

  • 23.-27.7. 12.00-18.00
  • 28.7. 9.00-18.00
  • 29.-30.7. 12.00-18.00

Tuotemyymälä RAFFI store sijaitsee leirin keskipisteessä torilla. Mahtavat tuotteet ja iloinen myyjätiimi varmistavat mieleenpainuvan ostostapahtuman. Myymälässä on osittain sama tuotevalikoima kuin verkkokaupassa, mutta myös erilaisia tuotteita sekä PÄIVÄN TUOTE (yllätystuote), jota on vain rajoitettu määrä. Myös Leirihotelli OIVAn yöpymislippuja voi ostaa verkkokaupasta.

Verkkokauppa on auki leiriin saakka ja OIVAn osalta vielä leirin aikanakin voi ostaa yöpymislippuja.

 

Leirihotelli Oiva

Tule viettämään rentouttava luksusyö leirihotelli Oivaan! Leirin melun ja melskeen keskellä on ihana rauhoittua hetkeksi ja ottaa omaa aikaa, ja mikäs olisikaan sen parempi paikka itsensä hemmottelulle kuin yö hotellissa.

Leirihotelli on avoin kaikille samoajaikäisille ja sitä vanhemmille. Rauhallisen hotelliyön hintaan sisältyy telttamajoitus, luksusilta- ja aamupala sekä rauhallinen alue pelailuun, lueskeluun ja riippumatossa loikoiluun.

Voit yöpyä leirihotellin yhteismajoitusteltassa (pj- ja 10-teltta), kahden hengen vaellusteltassa tai upeassa kahden hengen Tentsile -puumajoitteessa. Otathan mukaan oman makuupussin, makuualustan sekä ruokailuvälineet. Hotellissa on myös muutamia ilmapatjoja, retkisänkyjä sekä tyynyjä lainattavissa.

Hotelliyön voit varata verkkokaupasta: 

http://kliffa2018.mycashflow.fi/category/2/leirihotelli-oiva  

Kun olet varannut leirihotelliyön, ilmoitathan mahdollisesta ruoka-aineallergiasta ja liikuntaesteestä viimeistään viikkoa ennen yöpymistä, niin ehdimme varautumaan.

MUISTA tulostaa saamasi tilausvahvistus tai tallentaa se puhelimeesi.

Lisätiedot ja kyselyt voi lähettää Hotellimestarille: jenni.lappi@partio.fi

Leirihotelli on avoinna 23.-29.7. klo 17.00 – 11.00 ja sulkeutuu ti 31.7. klo 11.00