Aikuiset ja vaeltajat

Tältä sivulta löydät:

  • Aivastus
  • Johtajakahvila Kuusi
  • Monttu-bileet
  • Yhteistyö laaksojen kanssa

Aivastus eli ohjelma aikuisille ja vaeltajille

Vaeltajat ja aikuisetkin nauttivat Kliffan ohjelmasta! Kaipasitpa aikataulutettua ohjelmaa, rentoutumishetkeä, kahvikupposta tai jotain tekemistä silloin kun aikatauluusi sopii, vastaa Kliffan Aivastus-tiimi näihin tarpeisiin. Aikuis-ja vaeltajaohjelman löydät Montusta, joka sijoittuu lähelle samoajaloungea ja koulutuskatosta. Sieltä löydät Kuusen, aikuisille ja vaeltajille suunnatun Käpylän, Driimerin levähdyspaikat, Gymin ja kuuluisat johtajabileet!

Alta löydät Montun ohjelmien kuvaukset, lisäksi laaksot tarjoavat aikuisille versioita ohjelmastaan. Luvassa on muun muassa vesisotaa, rakovalkeaa ja ötökkäruokaa. Pidä silmät auki, sillä näistä ja kaikesta muusta luvassa olevasta aikuisohjelmasta voit lukea leirin aikana aikuisohjelman Padletista!

Käpylä
Tule rentoutumaan aivastusohjelma-alue Käpylään! Arvioitu aukiolo lähes joka päivä klo 12-00. Vain 400m bilemonttuun. Käpylässä on myyntipisteen lisöksi Driimeri, Gymi sekä vaihtuvaa ohjelmaa.

Driimeri – Aikuisten keidas
Jätä huolet portille, riisu sukat ja kengät ja varmista hyvät unet. Tule nauttimaan virkistävästä jalkakylvystä tai tee itsellesi unisieppari. Tai vain istu mukavassa tuolissa Peltorit päässä tai ota päikkärit.

Gymi
Joogaa aamuvirkuille, hikeä hikoilijoille. ’Nuff said.

Tent Escape – Ihmissalakuljetus
Haasta itsesi ja ystäväsi ratkaisemalla ainutlaatuinen pakoteltta tutustuen samalla ihmissalakuljetukseen maailmassa.

Metallityö
Tule rauhoittumaan opettelemalla työstämään nahasta ja metallista kauniita koriste- ja käyttöesineitä

Sormivärityö
Päästä patoutunut luovuutesi valloilleen ja osallistu koko leirin yhteiseen taideteokseen.

Tietovisat
Aikuis-Vaeltaja-kahvila Käpyssä tarjotaan päivittäin tietovisoja joukkuemuotoisessa kisassa. Valitse fiksuimmat kaverisi ja tule mittelemään upeista palkinnoista.

Open stage
Onko sinulla kyky, jonka uskoisit viihdyttävän muita?

Pirkkaniksi-seinä
Tiedätkö niksin tai omaatko muuten vain parhaan toimintatavan jokaiseen tilanteeseen? Jaa tämä tietosi ja tule oppimaan muiden niksejä.

Jousitaistelu
Kaiken aikuis-ohjelman ei tarvitse olla rauhallista. Tässä hittilajissa saat varmasti sykkeen nousemaan ja hien otsalle. Joukkueet ottavat toisistaan vastaa pehmonuolien avulla.

Päiväkirjaklubi
Supersuosittu ilmiö nyt myös Kliffalla. Tule lukemaan omaasi, sekä kuuntelemaan muiden nuoruusajan päiväkirjoja. Et varmasti pety!

Five Minute Crafts
Meinaako hektinen aikataulusi estää kaiken luovan leirilläsi? Tule vetämään henkeä edes viideksi minuutiksi ja opi nopeita ja käteviä kädentaitoja.

Boffermiekkailu
Mitäpä jos et vain huitoisi ilman tekniikkaa? Tule opettelemaan boffermiekkailun salat suoraan mestarilta.

Kuutamomelonta
Etkö ole ehtinyt viettää lähimpien ystäviesi kanssa tarpeeksi kahdenkeskista aikaa? Lähtekää yhdessä nauttimaan seurastanne järven selälle kanootissa ettekä varmasti unohda hetkeä.

Kliffan murhamysteeri
Eikö leirikin olisi jännempää, jos koko ajan saisi olla varuillaan murhayritysten pelossa/toivossa? Osallistu salamurhaaja-peliin ja pääset vihdoin olemaan samaa aikaa sekä kissa että hiiri.

Kliffa-sightseeing
Leiri-pestissäsi näet vain pienen ja hyvin kapean katsauksen leiri-organisaation toiminnasta. Kliffa-kiertoajelulla pääset kurkistamaan kulissien taakse ja näet mitä kaikkea tämän kokoisen leirin pyörittämiseen tarvitaan.

Neiti Etsivä
Jotain on tapahtunut ja hovimestari on syyllinen! Tule mukaan pelaamaan ja selvittämään yhdessä, mitä oikein tapahtuu.

Napakymppi
Neiti X:n tuoli on tyhjä ja matka leirihotelliin on jakamatta. Tule ja ihastu! Tai toisinpäin.

 

Johtajakahvila Kuusi

Johtajakahvila Kuusi palvelee kaikkia johtajia leirin jokaisena iltana klo 12-00.

 

Monttu-bileet!

Montussa järjestetään ebin kekkerit kolmesti leirin aikana!!! Huraa.

Tiistaina luvassa tikibileet! Rantateemainen pukeutuminen siis. Kukkapaitaa, leitä, lannevaatetta, you name it.

Lauantaina avaruusjuhlat! Foliohatut päähän ja kimaltavaa mukaan! UV-valoja tulossa, eli valkoista vaatetta niskaan.

Maanantaina lempi-kemut! Paikalle siis rakkauden väreissä. Tule ja ihastu! Tai toisinpäin.

 

Yhteistyö laaksojen kanssa

Lisäksi laaksot tarjoavat aikuisille versioita ohjelmastaan. Luvassa on muun muassa vesisotaa, rakovalkeaa ja ötökkäruokaa. Pidä silmät auki, sillä näistä ja kaikesta muusta luvassa olevasta aikuisohjelmasta kuulet aikuisohjelman Padletista!